Insight Amsterdam

Premium canal-house studio/loft

CANAL-HOUSE apartment

LOCATIE! Ideaal voor zakenreizigers en vakantiegangers. Ruim, modern gerenoveerde all-in privé-studio in hartje centrum. De comfortabele en moderne privé-studio/loft bevindt zich aan de voorzijde in het souterrain van een grachtenpand met uitzicht op de gracht. Compleet ingericht. Dichtbij Centraal Station, de gezellige Nieuwmarkt, de Dam, het Rembrandthuis, musea en metro. Met één 2-persoonsbed, uittrek-bankbedden, keuken, WIFI, bad, douche, apart toilet en eigen ingang.

Privé studio/loft

Bedoeld voor 2 personen, maar de losse uittrek-bedbanken bieden plaats aan 2 extra gasten. Het appartement is speciaal ingericht als thuisbasis voor reizigers. Praktisch en smaakvol. De loft is zeer ruimtelijk en toch huiselijk. 

Tarieven en reserveringen

Alle tarieven zijn inclusief alle belastingen.

  • dagtarief:  € 160 / € 260 (2 /4 pers.)
  • weekendtarief: vr/zat: € 180 / € 280 (2 /4 pers.)
  • weektarieven: € 1.120,- / € 1.680,- (2 /4 pers.)
  • check-in 14.00 uur 
  • check-out 11.00 uur
  • (eind)schoonmaakkosten € 30,-

Verblijf

Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten. 

In het hart van Amsterdam

Midden in het centrum is de Binnenkant een oase van rust en ruimte. Door het brede water met oorspronkelijke (woon)vrachtschepen heeft het nog altijd een maritieme uitstraling. Om de hoek ligt het gezellige uitgaansplein “de Nieuwmarkt” en op de drukke “Wallen” is altijd iets te beleven. Winkels zijn er genoeg. De Kalverstraat bij de Dam, “de 9-straatjes”, de Bloemenmarkt op de Singel en De Jordaan ligt allemaal op loopafstand. Ook voor musea, zoals o.a. het Scheepvaartmuseum, Het Rembrandthuis, De Hermitage, Anne Frank-huis en het Koninklijk Paleis, hoeft u niet ver te lopen.

Beoordelingen van gasten

Klik hier voor beoordelingen op Airbnb

"Everything worked above expectations"

Christa

This studio loft was simply amazing, it was even prettier than what you could see in the pictures. The location is very convenient, as it is a 5-minute walk from the city centre, so you are close to everything but still stay at an area where it feels more like "home". 
The host is really friendly and everything worked above expectations. I can recommend this place for everyone who wants to stay at a beautiful place in the centre of Amsterdam and enjoy a really cool studio loft as "home base" during the trip.